Kylpyhuoneremontti Espoo

Kylpyhuoneremontti etänä Espoossa

Etäremontin avulla saat tilattua kylpyhuoneremontin Espoossa kätevästi avaimet käteen periaatteella. Saat meiltä hinta-arvion ja tarjouksen myös WC-tilan, saunan tai kodinhoitohuoneen remontista. Hoidamme kylpyhuoneremontit Espoossa laadukkaasti vuosien kokemuksella ja ammattilaisten toimesta. Remonttimiehiltämme löytyy tarvittavat VTT-sertifikaatit. Toteutamme kylpyhuoneremontteja ja muita remontteja Espoossa sekä muualla Uudenmaan alueella. Tutustu Etäremontti-palveluun ja ota yhteyttä!

 

Kylpyhuoneremontin seuraaminen etänä

Etäremonteissa sinun ei tarvitse olla paikan päällä seuraamassa remontin etenemistä, sillä voit seurata kylpyhuoneremontin etenemistä myös KotoPro-mobiilisovelluksella. Hoidamme kylpyhuoneremontin aina sovitussa aikataulussa ja laaditun sopimuksen mukaisesti. Jokainen työvaihe dokumentoidaan ja pidämme sinuun yhteyttä, jotta tiedät missä vaiheessa remontti on menossa. Näin ollen voimme toteuttaa unelmiesi kylpyhuoneremontin Espoossa vaikkapa lomamatkasi aikana.

Ilmoitamme KotoPro-sovelluksessa, kun kylpyhuoneremontti on valmis. Voit tarkistaa lopputuloksen joko fyysisesti paikan päällä tai sovellukseen toimitettujen dokumenttien ja kuvamateriaalien avulla. Toimitamme kylpyhuoneremontista tarkan raportin dokumentaatioineen ja kuvineen, kun remontti on hyväksytty. Voit katsoa esimerkin toteutetun Etäremontin dokumentoinnista täältä.

Etäremontin remonttimiehet ovat alansa ammattilaisia ja yhteistyöverkoston kautta meiltä onnistuu myös vaadittavat sähkötyöt kohteessa. Kylpyhuoneremontti Espoossa suoritetaan asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti, jokainen yksityiskohta huomioiden. Etäremontti-palvelun avulla on mahdollista tilata asunnon remontit kätevästi myös esimerkiksi toisella paikkakunnalla sijaitsevaan sijoitusasuntoon. Hoidamme kaiken etänä ja pidämme sinun ajantasalla remontin kulusta.

Kaunis kylpyhuone toimivilla tilaratkaisuilla

Toteutamme kanssasi unelmiesi toimivan ja viihtyisän kylpyhuoneen, jossa jokainen yksityiskohta on tarkasti suunniteltu ja huolella valmistettu. Riittää, että kerrot meille toiveesi kylpyhuoneen tai muun remontoitavan märkätilan suhteen ja annat tiedot Espoossa sijaitsevan tilan nykykunnosta. Me laadimme toimivan tilaratkaisun ja annamme ehdotuksemme pintamateriaaleista. Voit valita laatat, kalusteet, hanat ja muut materiaalit kylpyhuoneeseesi laajasta valikoimastamme tai vaihtoehtoisesti hankkia ne muualta. Tarjouksessa pyrimme aina erittelemään Etäremontin kokonaiskustannukset materiaaleineen.

Pääset nauttimaan valmiista kylpyhuoneesta heti remontin valmistuttua. Huolehdimme siitä, että jokainen työvaihe hoidetaan laadukkaasti ja kylpyhuoneesi saa arvoisensa viimeistelyn. Olemme toteuttaneet useita märkätila- ja kylpyhuoneremontteja Espoossa ja voimme iloiten todeta, että asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa. Takaamme siistin ja laadukkaan lopputuloksen ja teemme jokaisen remontin ammattiylpeydellä.

Pyydä tarjous ja tilaa unelmiesi kylpyhuoneremontti Espoossa

Voit pyytää tarjouksen toteutettavasta kylpyhuoneremontista Espoossa helposti täyttämällä remonttikohteen tiedot Etäremontin tarjouspyyntölomakkeelle. Tarjouksen voi pyytää myös muista kodin märkätilaremonteista. Pyrimme vastaamaan aina 24 tunnin kuluessa ja annamme sinulle alustavan tarjouksen kylpyhuoneremontin toteutuksesta. Käymme aina tarkistamassa kohteen ennen varsinaisen sopimuksen laatimista. Sopimus voidaan tarvittaessa tehdä täysin etänä samoin kuin remontin toteutus. Lähetä tarjouspyyntö jo tänään ja aloita Etäremontti kanssamme!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme. Jos jatkat tämän verkkosivuston käyttöä, oletamme, että olet tyytyväinen siihen.