Kylpyhuoneremontti Helsinki

Kylpyhuone avaimet käteen periaatteella

Saat tilattua kylpyhuoneremontin Helsingin alueella kätevästi avaimet käteen periaatteella ilman, että sinun tarvitsee olla paikan päällä seuraamassa remontin etenemistä. Etäremontin kautta saat hinta-arvion ja tarjouksen myös WC-tilojen, saunan tai kodinhoitohuoneen remontista.

Hoidamme kylpyhuoneremontit Helsingissä laadukkaasti vuosien kokemuksella, omien remonttialan ammattilaisten sekä yhteistyökumppaniemme toimesta. Remonttimiehiltämme löytyy tarvittavat VTT-sertifikaatit. Toimialueemme on Helsinki ja koko Uusimaa. Täytä tarjouspyyntölomake ja tilaa Etäremontti kätevästi kauttamme.

Seuraa kylpyhuoneen etenemistä mobiilisovelluksella

Voit seurata tilaamaasi kylpyhuoneremontin etenemistä kätevästi KotoPro-mobiilisovelluksella. Dokumentoimme jokaisen työvaiheen ja pidämme sinut ajantasalla remontin etenemisestä. Kylpyhuoneremontin hoidamme sopimuksen mukaisessa aikataulussa. Helsingissä toteutettava kylpyhuoneremontti voidaan ajoittaa esimerkiksi lomamatkasi ajalle, jolloin lomalta saavuttuasi pääset nauttimaan valmiista ja viihtyisästä tilasta. Toki voit halutessasi seurata kylpyhuoneremontin etenemistä myös paikan päällä kohteessa.

KotoPro-sovellukseen saat ilmoituksen heti, kun märkätila tai kylpyhuoneremontti on valmis. Voit halutessasi tarkastella lopputulosta kuvien ja dokumenttien perusteella ja hyväksyä remontin suoraan sovelluksen kautta. Hyväksyttyäsi valmiin remontin, lähetämme sinulle yksityiskohtaisen loppuraportin dokumentaatioineen ja kuvineen. Dokumentoinnista voi katsoa esimerkin täältä.

Remonttimiehemme ovat rakennusalansa ammattilaisia ja yhteistyöverkoston kautta meiltä onnistuu myös vaadittavat LVI- ja sähkötyöt kohteessa. Toteutamme kylpyhuoneremontin Helsingissä toiveidesi mukaisesti, jokainen yksityiskohta huomioiden. Etäremontti-palvelun avulla sinulla on mahdollisuus tilata asunnon märkätilaremontit kätevästi vaikka asuisit itse toisella paikkakunnalla. Me hoidamme kylpyhuoneen remontoinnin ja pidämme sinun ajantasalla remontin etenemisestä.

Kylpyhuone, joka nostaa asunnon arvoa

Kylpyhuoneremontti on aina investointi, mutta kannattava sellainen. Laadukkaasti remontoitu kylpyhuone nostaa Helsingissä sijaitsevan asuntosi arvoa ja lisää asuinmukavuutta. Myös kylpyhuoneeseen tai muuhun märkätilaan saadaan luotua toimivia ja käytännöllisiä tilaratkaisuja. Toteutamme unelmiesi kylpyhuoneen, jossa on huomioitu toiveesi ja tarpeesi tilan suhteen.

Korkealaatuiset laatat, hanat & muut kalusteet

Laajasta tuotevalikoimastamme voit valita korkealaatuiset laatat, hanat ja muut kalusteet kylpyhuoneeseesi. Teemme remontteja myös vaikka päätyisit hankkimaan materiaalit muualta. Laadimme suunnitelmat tilaratkaisuista ja teemme havainnekuvia tilasta valituilla kalusteilla ja materiaaleilla. Riittää, että kerrot tarjouspyyntölomakkeella toiveesi tilan tunnelman ja materiaalien suhteen ja annat tiedot kylpyhuoneen tämän hetkisestä kunnosta ja muutostarpeesta. Varsinaisesta tarjouksesta löydät erittelymme  Etäremontin kokonaiskustannuksista materiaaleineen.

Toteutamme kylpyhuoneremontit Helsingissä avaimet käteen periaattella, jolloin pääset nauttimaan valmiista tilasta heti remontin valmistuttua. Jokaisen työvaiheen hoidamme laadukkaasti ja huolellisesti ammattiylpeydellä. Kylpyhuoneesi saa arvoisena viimeistelyn ja lopputulos on varmasti mieleesi vielä vuosienkin päästä.

Tilaa kylpyhuoneremontti Etäremontti-palvelun kautta

Täyttämällä remonttikohteen tiedot Etäremontin tarjouspyyntölomakkeelle, saat alustavan hinta-arvion jo 24 tunnin kuluessa. Tarjouksen voit pyytää myös muista kodin märkätilaremonteista kuten WC:n, saunan tai kodinhoitohuoneen remontista. Käymme aina tarkistamassa Helsingissä sijaitsevan remonttikohteen ennen varsinaisen tarjouksen ja sopimuksen laatimista. Sopimus voidaan tarvittaessa tehdä täysin etänä ja pääset seuraamaan remontin etenemistä mobiilisovelluksen avulla heti ensimmäisestä remonttipäivästä lähtien. Ota yhteyttä ja tilaa unelmoimasi kylpyhuoneremontti meiltä!

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme. Jos jatkat tämän verkkosivuston käyttöä, oletamme, että olet tyytyväinen siihen.