Etäremontin toteuttaa LaattaBest Oy

Kosteiden tilojen remonttipalvelut Uudellamaalla jo vuodesta 2008

LaattaBest Oy on vuonna 2008 perustettu perheyritys, jonka omistajaveljeksillä on rakentamisen alasta kokemusta yhteensä yli 40 vuotta. Olemme erikoistuneet kylpyhuoneremontteihin, saunaremontteihin sekä WC- ja kodinhoitohuoneiden remontteihin koko Uudenmaan alueella. Toteutamme myös uudiskohteet.

Etäremontti-palvelumme tarkoitus on tehdä kylpyhuoneremontin tilaaminen sinulle helpommaksi. Voit tilata kylpyhuoneremontin helposti esimerkiksi toisella paikkakunnalla sijaitsevaan sijoitusasuntoosi tai rentoutua samaan aikaan lomamatkalla, sillä etäremontin ansiosta sinun ei halutessasi tarvitse tavata meitä lainkaan fyysisesti tai käydä lainkaan paikan päällä remonttikohteessa. Remontin sopimukset, seuranta ja hyväksyntä voidaan toteuttaa joko kokonaan tai vain osittain etänä – sinun toiveidesi mukaan.

Tavallista tarkemman dokumentaation ja kätevän KotoPro-mobiilisovelluksen ansiosta tiedät myös täysin etänä koko ajan, miten remontti etenee ja mitä kohteessasi tapahtuu. Kaikissa toteutustavoissa tarkka kohderaportti ja dokumentaatio tuo kuitenkin turvaa ja etua esimerkiksi kohteen myyntitilanteessa.

Etäremontti tarjoaa mahdollisuuden turvalliseen ja ennen kaikkea sinulle vaivattomaan kylpyhuoneremontin toteutukseen. Jos kuitenkin olet ennemmin perinteisempien toimintatapojen ystävä, olet aina tervetullut poikkeamaan liikkeessämme Järvenpäässä tai tarkastelemaan remontin etenemistä paikan päällä. Ruvetaanko hommiin? 

Jari Niskanen

Yrittäjä
Järvenpää, Kerava,  Tuusula ja Uudenmaan alue


jarin@laattabest.fi
Puh: 0400-105877

Teemu Hast

Työnjohtaja
remonttien myynti ja suunnittelu
Hyvinkää, Nurmijärvi, Mäntsälä ja Uudenmaan alue


teemu.hast@laattabest.fi
Puh: 044-3171924

MYYMÄLÄN OSOITE

LaattaBest Oy
Kinnarinkatu 1
04430 Järvenpää
Puh. 0207 75 6670

Aukioloajat

Su-Ma suljettu

Ti-Pe klo 10-17

La klo 10-14 tai sopimuksen mukaan

Tarjouslomake

Täytä lomake ja olet askeleen lähempänä uusittuja tiloja. Pyrimme vastaamaan arkisin 24 h kuluessaTilan mitat
Putkityöt


Sähkötyöt

Lähetä tiedostoja
Max 2 MB. Mikäli et saa kuvia liitettyä, lähetä erikseen myynti@laattabest.fi.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme. Jos jatkat tämän verkkosivuston käyttöä, oletamme, että olet tyytyväinen siihen.