Mikä on etäremontti?

Etäremontti-palvelumme avulla voit pyytää tarjouksen ja tilata remontin helpommin kuin koskaan. Remontin toteutus on tuttua ja ensiluokkaista LaattaBest-laatua. 

Näin homma etenee:

1.

Täytä remonttikohteesi tiedot tarjouspyyntölomakkeelle. Vastaamme 24 tunnin kuluessa ja annamme sinulle alustavan tarjouksen työn toteutuksesta. Alustava tarjous ei sido sinua mihinkään.

2.

Jos päätät aloittaa yhteistyön kanssamme, käymme sovitusti paikan päällä tarkistamassa kohteen. Tämän jälkeen annamme sinulle lopullisen arvion työn laajuudesta, kestosta ja kustannuksista. Sopimus voidaan tehdä täysin etänä.

3.

Toteutamme kylpyhuoneremontin sopimuksen mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Dokumentoimme tarkasti jokaisen työvaiheen. Halutessasi voit seurata remontin etenemistä KotoPro-mobiilisovelluksen välityksellä. Pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä, jotta tiedät koko ajan, miten remontti etenee – myös ilman fyysistä läsnäoloa.

4.

Toteutamme kohteen täysin käyttövalmiiksi, avaimet käteen -palveluna. Remontin valmistumisesta saat ilmoituksen KotoPro-sovellukseen. Kun olet hyväksynyt lopputuloksen, joko fyysisen tarkastuskäynnin tai sovellukseen toimitetun dokumentaation ja kuvamateriaalin pohjalta, voit hyväksyä työn tehdyksi KotoPro-sovelluksella.

5.

Kun työ on hyväksytty, toimitamme sinulle tarkan raportin tehdystä remontista dokumentaatioineen ja kuvineen.

Katso esimerkki dokumentoinnista täältä.

6.

Pyydä tarjous, niin toimitamme sinulle tarjouksen kylpyhuoneremontin toteutuksesta. Lomakkeen lähettäminen ei sido sinua mihinkään. 

Ryhdytäänkö hommiin?

Saat nopeasti hinta-arvion esimerkiksi kylpyhuoneen remontin kokonaiskustannuksiin. Hinta-arvio onnistuu myös WC-tilasta, saunasta ja kodinhoitohuoneesta.

Laskelma ei ole kiinteä hinta, vaan arvio, joka tehdään antamiesi tietojen perusteella. Jos hinta-arvio on mielestäsi mielenkiintoinen, jatkamme sovittuna aikana katselmuskäynnillä, jonka jälkeen saat tarkennetun tarjouksen.

Jotta hinta-arvio olisi mahdollisimman lähellä todellisuutta, on tärkeää, että täytät kaikki tiedot mahdollisimman tarkasti.

teemu.fi

Tarjoukset ja lisätiedot
myynti@laattabest.fi
020 775 6670 

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme. Jos jatkat tämän verkkosivuston käyttöä, oletamme, että olet tyytyväinen siihen.