Kylpyhuoneremontti Vantaa

Laadukas kylpyhuoneremontti etänä Vantaalla

Toteutamme kylpyhuoneremontit Vantaalla avaimet käteen periaatteella. Hoidamme kylpyhuoneremontit kokonaisvaltaisesti alusta loppuun aina kosteusmittauksista laatoitukseen ja loppusiivoukseen. Remontoimme tarvittaessa myös wc-tilat, saunat ja kodinhoitohuoneet. Toimialueemme kattaa Vantaan sekä koko muun pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan.

Seuraa remonttia mobiilisovelluksella

Etäremontti mahdollistaa sen, että voimme remontoida Vantaalla sijaitsevan kohteen ilman, että asiakas on paikan päällä. Voimme toteuttaa kylpyhuoneremontin Vantaalla esimerkiksi lomamatkasi aikana tai vaikka asuisit itse toisella paikkakunnalla. Pääset seuraamaan kylpyhuoneremontin etenemistä kätevästi KotoPro-mobiilisovelluksella, jolloin tiedät aina missä vaiheessa remontti on menossa. Päivitämme ja dokumentoimme jokaisen työvaiheen ja pidämme sinuun aktiivisesti yhteyttä remontin aikana. Näin voit huoletta luottaa siihen, että remontti etenee sovitussa aikataulussa ja suunnitelman mukaisesti. KotoPro-sovelluksen kautta voit myös hyväksyä remontin sen valmistuttua, jos et itse pääse fyysisesti tarkistamaan lopputulosta. Lähetämme sovellukseen kuvia ja dokumentteja ja saat myöhemmin myös yksityskohtaisen loppuraportin toteutetusta kylpyhuoneremontista tai muusta Etäremontista.

Viihtyisä ja toimiva kylpyhuone

Kohteen märkätilat tai kylpyhuoneen remontoi ammattitaitoiset remonttimiehemme, joilta löytyy vaadittava VTT-sertifikaatti. Olemme toteuttaneet useita kylpyhuoneremontteja Vantaan alueella ja muualla pääkaupunkiseudulla. Laatoitus ja muut vaativatkin työvaiheet onnistuu meiltä varmasti. Tilaamalla Etäremontin voit olla varma siitä, että kylpyhuoneestasi luodaan viimeistelty ja kaunis kokonaisuus.

Remontoimalla vanhasta kylpyhuoneesta saadaan viihtyisä ja käytännöllinen kokonaisuus. Tilaratkaisuilla, materiaalivalinnoilla ja kalusteilla luodaan toiveesi mukainen kaunis ja toimiva kylpyhuone tai muu märkätila. Laadukkaasti tehty kylpyhuoneremontti Vantaalla nostaa asuntosi arvoa. Investointi siis kannattaa, sillä siten sekä asuinmukavuus että asunnon arvo nousevat.

Täytä tarjouspyyntö ja tilaa Etäremontti

Autamme tarvittaessa kylpyhuoneremontin suunnittelussa ja sopivien materiaalien valitsemisessa. Voit valita laatat, kalusteet ja hanat laajasta valikoimastamme. Toki voit hankkia materiaalit muualtakin. Toteutamme Etäremontteja Vantaalla ja koko Uudenmaan alueella. Etäremontti hoidetaan aina avaimet käteen periaattella, jolloin pääset nauttimaan valmiista kylpyhuoneesta heti remontin valmistuttua. Asennamme valaistukset, teemme laatoitukset ja hoidamme kaikki putki- ja sähkötyöt huolellisesti.

Hoidamme kylpyhuoneremontit Vantaalla laadukkaasti vuosien kokemuksella. Voimme antaa hinta-arvion usein jo ensimmäisen yhteydenoton aikana, mutta tarkempi tarjous laaditaan kartoituskäynnin jälkeen. Käymme tarkasti läpi toiveesi kylpyhuoneen suhteen ja listaamme mitä materiaaleja kylpyhuoneremontin toteuttamiseen tarvitaan. Etäremontin tarjous pitää sisällään koko kylpyhuoneremontin kustannukset valittuine materiaaleineen.

Tarjous 24 tunnin sisällä!

Voit pyytää tarjouksen toivomastasi märkätila- tai kylpyhuoneremontista helposti lähettämällä täytetyt tarjouspyyntölomakkeen meille. Vastamme 24 tunnin sisällä ja sovimme mahdollisesta kartoituskäynnistä kanssasi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä tai tutustua toteuttamiimme kohteisiin.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä varmistaakseen, että saat parhaan kokemuksen verkkosivustollamme. Jos jatkat tämän verkkosivuston käyttöä, oletamme, että olet tyytyväinen siihen.